Şifremi Unuttum
  Yayin1 Yayin2 Yayin3 Yayin4
Ana Sayfa Kurumsal Haberler Programcılar Canlı İzle Ziyaretçi Defteri İletişim
Haberler
Tavlusun Mahallesi Çok Amaçlı Sosyal Tesis Ve Kapalı Pazar Yerine Kavuşuyor
Tavlusun Mahallesi Çok Amaçlı Sosyal Tesis Ve Kapalı Pazar Yerine Kavuşuyor ...
Haberler

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,Tavlusun Mahallesi Kapalı Pazar yeri ve Çok Amaçlı Sosyal Tesis inşaatında incelemelerde bulunarak, 21 Ağustos 2015’te tesisin temel atma töreninin yapılacağı müjdesini verdi.
Tesisimiz bodrum katı ile beraber 3 kattan oluşmaktadır…
2015 yılı yatırım programında yer alan Tavlusun Mahallesi Kapalı Pazar Yeri ve Çok Amaçlı Sosyal Tesisinin bölge semtlerinin de önemli bir ihtiyacına cevap verecek şekilde projelendirildiğini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, “Tesisimiz bodrum katı ile beraber 3 kattan oluşmaktadır. Bodrum katında ikinci bahar evi, muhtar evi, mescid, abdesthane ve iki adet depo, zemin katında 26 esnaf kapasiteli pazar yeri, wc’ler ve zabıta ofisi, üst katında da çok amaçlı salon,yedi adet derslik ve kantin bulunmaktadır.7’den 77’ye her yaş grubuna hitap edecek tesisimiz 2016 yılı içerisinde tamamlanarak hizmete açılacaktır.”dedi.
1.000 m² alan üzerine inşa edilecek…
Tavlusun Mahallesi’nin yapılan yatırım ve hizmetler ile günden güne gelişen ve cazibe merkezi haline gelen mahallelerden birisi olduğunu ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:
“Tavlusun Mahallesi sakinlerimizin istekleri üzerine yaptığımız proje ve planlama çalışması ile burada çok güzel bir pazar yeri ve aynı zamanda çok amaçlı bir sosyal tesis ortaya çıkmış oldu. 1.000 m² alan üzerine inşa edilecek tesisimizin temeli eşildi ve çalışmalar başladı. Bölgemize, semtimize hayırlı olsun.”
Temel atma töreninin 21 Ağustos 2015 Cuma günü…
Başkan Büyükkılıç,Tavlusun Mahallesi Pazar Yeri ve Sosyal Tesis İnşaatı temel atma töreninin 21 Ağustos 2015 Cuma günü düzenleneceğini ve törene tüm halkımızın davetli olduğunu sözlerine ekledi.

 
 
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz.
2011 © Kayseri Radio Life - Kentin En Neşeli Radyosu

Kodlama : Networkbil.net