Şifremi Unuttum
  Yayin1 Yayin2 Yayin3 Yayin4
Ana Sayfa Kurumsal Haberler Programcılar Canlı İzle Ziyaretçi Defteri İletişim
Haberler
Gurbetçiler Sarrafların Yüzünü Güldürdü
Gurbetçiler Sarrafların Yüzünü Güldürdü ...
Haberler

Kayseri’de kuyumculuk yapan Metin Meyilli, gurbetçi vatandaşların kente gelmesi ile birlikte Kuyumcular Çarşısı’nda hareketlilik olduğunu söyledi.
Kayseri’de 15 yıldır kuyumculuk yapan Metin Meyilli, altın piyasasını değerlendirdi. Gurbetçilerin gelmesi ile beraber bir hareketlilik olduğunu söyleyen Meyilli, "Gurbetçilerin gelmesi bizleri etkilemektedir. Orada iki yıldır biriktirdikleri alışveriş ihtiyaçlarını erteliyorlar. Yurda döndüklerinde bu ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Haliyle burada düğün yapacak olan halkımızdan da orada akrabaları olanlar bekliyorlar. Onların gelmesini erteliyorlar. Hem düğün, hem sünnet hem de gurbetçilerin gelmesi bizim işlerimizi etkiliyor. Yaz sezonunda işlerde yoğunluk oluyor" ifadelerini kullandı.
Meyilli, "Altın alımları bizi çok fazla etkilemedi. Altının durumu biraz karışık olduğu için bazen istikrarsızlık oluyor fakat bu dünya borsasıyla ilgili olduğu için bizim ülkemiz belirlemiyor. Genelde dış devletlerde arz talep etkili olduğu için aşırı bir yükselme olmadı. Altın fiyatları şuanda uygun fiyatında çok yüksek değil. 5 yıl önce 183 TL’yi bulan küçük altın fiyatları şuan 165 TL civarındadır. Bu zaman içeri 

Gurbetçiler Sarrafların Yüzünü Güldürdü

 
 
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz.
2011 © Kayseri Radio Life - Kentin En Neşeli Radyosu

Kodlama : Networkbil.net