Şifremi Unuttum
  Yayin1 Yayin2 Yayin3 Yayin4
Ana Sayfa Kurumsal Haberler Programcılar Canlı İzle Ziyaretçi Defteri İletişim
Haberler
"kayseri Çok Güzel Bir Şehir"
"kayseri Çok Güzel Bir Şehir" ...
Haberler

Arnavutluk’un Ankara Büyükelçisi Genci Muçaj, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Sıcak ve samimi bir havada geçen ziyarette karşılıklı ilişkilerin güçlendirilmesi yönündeki duygular dile getirildi.
Arnavutluk’un Ankara Büyükelçisi Genci Muçaj ziyarette yaptığı konuşmada Kayseri’de olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Kayseri’nin çok güzel bir şehir olduğunu ifade eden Büyükelçi Muçaj, "Sizin şehriniz çok güzel ve sıcak bir şehir" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de insanlar birbirlerini görünce yabancılık hissedebileceklerini; ancak bu duyguya kapılmadığını söyledi. Kayseri’de bir dostu ağırladıklarını dile getiren Başkan Çelik, "Bizim Arnavut göçmeni komşularımız vardı. Kültürler arasında böylesi bir bağ var. Arnavutluk ile daha sıcak ilişkilerin kurulması için belediye olarak ne yapılması gerekiyorsa hazırız. Yeter ki bu ilişkiler kalıcı olsun" diye konuştu.
Ziyarette Arnavutluk ve Kayserili iş adamlarının bir araya getirilmesi yönünde de görüş birliğine varıldı. Ziyarette ayrıca karşılıklı hediyeler verildi.

 
 
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz.
2011 © Kayseri Radio Life - Kentin En Neşeli Radyosu

Kodlama : Networkbil.net