Şifremi Unuttum
  Yayin1 Yayin2 Yayin3 Yayin4
Ana Sayfa Kurumsal Haberler Programcılar Canlı İzle Ziyaretçi Defteri İletişim
Haberler
Kocasinan Deniz Kenarında Tatil Köyü Yaptı
Kocasinan Deniz Kenarında Tatil Köyü Yaptı ...
Haberler

Kocasinan Deniz Kenarında Tatil Köyü Yaptı

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yamula Barajı kıyısına yaptıkları bungalov evlerle Kayseri’ye deniz kenarında tatil köyü imkanı sunacaklarını söyledi.
Kayseri’de sosyal hayatı renklendirmek, zenginleştirmek ve alternatifleri artırmak için farklı projeler hazırladıklarını vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, ”Kayseri’nin Denizi olarak bilinen Yamula Barajı kıyısında değişik sosyal mekanlar ve imkanlar oluşturuyoruz. Olta balıkçılığı, su altı ve su üstü sporları için farklı organizasyonlarla Kayseri’ye denizin renkliliğini getireceğiz. Şimdi bungalov evlerle Kuşçu’da bir tatil köyü kuruyoruz” dedi.
Başkan Çolakbayrakdar, yoğun şehir ve iş ortamından sıyrılıp kısa süreliğine de olsa farklı bir mekanda dinlenme imkanı arayanlar için Kuşçu’da kurdukları tatil köyünün çok büyük bir fırsat sunacağının altını çizerek, ”Kayseri’ye 25 kilometre mesafede, deniz kenarında tatil köyümüz var. Şöyle bir-iki gün nefes almak, mevcut ortamdan uzaklaşmak, kısa süreliğine de olsa dinlenme imkanı bulmak için elimizin altında bulunmaz bir nimet oluyor. 42 metrekare evi, banyosu, lavabosu, yatak odası, oturma odası ve 12 metrekarelik terasıyla çok sakin bir mekanda dinlenme imkanı sunacağız. Konferans salonu, kafeteryası, basketbol, voleybol sahası, çocuklar ve büyükler için açık havuz, önünde deniz, çocuk oyun alanları, kamelyalarla 30 bin metrekarede Kayseri’ye bir tatil köyü sunuyoruz. Çalışmalarımız hızla devam ediyor. En kısa sürede Kayseri’ye bungalov evlerden oluşan deniz manzaralı ‘Tatil Köyü’ kazandıracağız” şeklinde bilgiler verdi.

 
 
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz.
2011 © Kayseri Radio Life - Kentin En Neşeli Radyosu

Kodlama : Networkbil.net