Şifremi Unuttum
  Yayin1 Yayin2 Yayin3 Yayin4
Ana Sayfa Kurumsal Haberler Programcılar Canlı İzle Ziyaretçi Defteri İletişim
Haberler
11. Cumhurbaşkanı Gül Memleketi Kayseri'de
11. Cumhurbaşkanı Gül Memleketi Kayseri'de ...
Haberler

11. Cumhurbaşkanı Gül Memleketi Kayseri'de

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ramazan Bayramı’nın 3. gününde memleketi Kayseri’ye gelerek annesi ve babasıyla bayramlaştı.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü Vali Yardımcısı Erdoğan Aygenç, AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, kardeşi Macit Gül karşıladı.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, karşılama sonrasında yaptığı açıklamasında, "Bayram vesilesiyle tüm hemşerilerimin bayramını kutluyorum. Yakınlarımız Kayseri’de olduğu için onları da ziyaret etmek için buradayım. Allah senesine hepimizi hayırlısıyla eriştirsin. Tüm insanlığın geleceğini Allah iyiliklerle dolu etsin. Memleketimiz için inanıyorum ki güzel günler gelecektir" dedi.
Koalisyon çalışmalarıyla ilgili soru üzerine Gül, "Seçim neticeleri ortaya çıktıktan sonra parti başkanları görüşmeye başladı bu iyi bir şey, görüşme uzlaşma ortamının olması iyi bir şey. Bölgede bir çok gerginlikler varken Türkiye’nin istikrarının güçlü olması hem siyasi hem ekonomik bakımdan kaçınılmaz bir ihtiyaç. Umuyorum ki herkes bu sorumluluğun içerisinde hareket ederek nihayetinde milli iradenin ortaya koyduğu çerçeve gerekli çalışmaları yapacaklardır. Zaten de yapıyorlar. Ümit ederim ki başarılı neticelenir" diye konuştu.
AK Parti Kurmayı olarak isminin geçmesi ile ilgili soruya ise 11. Cumhurbaşkanı Gül, "Arkadaşlar biliyorsunuz şu anda herkes üzerine düşeni yapıyor ve yapmaya çalışıyor. Ben de arkadaşlarımın başarılı olmasını arzu ederim. Değerli milletvekilleri, değerli eski büyükşehir belediye başkanımız da var. Şimdi yeni sorumluluklar aldılar. Türkiye’ye hizmet için ellerinden geleni yapacaklardır" diye cevap verdi.

 
 
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz.
2011 © Kayseri Radio Life - Kentin En Neşeli Radyosu

Kodlama : Networkbil.net