Şifremi Unuttum
  Yayin1 Yayin2 Yayin3 Yayin4
Ana Sayfa Kurumsal Haberler Programcılar Canlı İzle Ziyaretçi Defteri İletişim
Haberler
Kayserili Sahurda Buluştu
Kayserili Sahurda Buluştu ...
Haberler

Kayserili Sahurda Buluştu

Mahallemde iftar var, sosyal belediye etkinlikleri ile mahallelileri bir araya getirdiklerini ancak Kadir Gecesi geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz “Kayseri’li Sahurda Buluştu” adlı programımızda Kayserilileri sahurda buluşturduklarını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Kadir Gecesinin anlam ve sevabına Seyyidburhaneddin Mezarlığı yanındaki alanda 25 bin Kayserili ile Sahurda bir araya geldiklerini kaydetti.
Ramazan ayının özünde birlik, beraberlik…
Ramazan ayının özünde birlik, beraberlik ile paylaşma ve yardımlaşma gibi ulvi değerlerin olduğunu bu amaç ile vatandaşları bir araya getirdiklerini hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, sosyal belediyecilik anlayışı ile ulvi duyguları pekiştirmek amacı ile aynı değer ve inançlara sahip hemşerilerimizi Kadir Gecesinde KAYSERİLİ SAHURA DAVETLİSİNİZ programı düzenlediklerini bildirdi.
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi İlçe Başkanı Sami KADIOĞLU, Meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarının da iştirak ettiği sahur programında vatandaşlar ile sohbet ettiler.
Seyyidburhaneddin Mezarlığı yanındaki alanda Sahur sofrasında Kayserililer ile birlikte olan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Sahur alanında hemşerilerince yoğun ilgi ile karşılandı. Sahur sofrasında misafirler ile tek tek ilgilenerek sohbet eden Başkan Büyükkılıç, konu ile ilgili şunları söyledi. ”Ramazan ayı bereket ayıdır. Paylaşmanın ve yardımlaşmanın en güzel örnekleri sergilenir. Komşular pişirilen bir kap çorbayı paylaşıyor. Teravide birlikte olur. Özellikle toplu iftarlarda bir araya gelerek sohbet eder, tanışır ve dostluklar kurar. İftar sofraları dostlukların, arkadaşlıklara vesiledir. Bu açıdan bundan sonra mahalle iftarlarını sürekli hale getirdik. Kayseri de Sahur Var etkinliği düzenledik. Amacımız birlikte olmak ulvi değerleri gönülden paylaşmaktadır. Melikgazi Belediyesince düzenlenen ve hiçbir kargaşaya, karışıklığa, izdihama izin verilmeden herkesin masasının üstünde hazır bulunan 25 bin kişilik sahur ikramını paylaştılar.”
Vatandaşlarla ve çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Toplumdaki birlik beraberlik ve paylaşım ile yardımlaşma örneklerinden birisinin gerçekleştirildiği bu ayda Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, hemşerilerinin birlik ve beraberlik içinde sevdikleri ve aileleri ile nice mutlu bayramlara erişmesi temennisinde bulundu.

 
 
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz.
2011 © Kayseri Radio Life - Kentin En Neşeli Radyosu

Kodlama : Networkbil.net