Şifremi Unuttum
  Yayin1 Yayin2 Yayin3 Yayin4
Ana Sayfa Kurumsal Haberler Programcılar Canlı İzle Ziyaretçi Defteri İletişim
Haberler
Çolakbayrakdar: "Karpuzatan Caddesı'nı Yeniliyoruz"
Çolakbayrakdar: "Karpuzatan Caddesı'nı Yeniliyoruz" ...
Haberler

Çolakbayrakdar:

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri’nin yoğun geçiş güzergahlarından Karpuzatan Caddesini de yenilemeye başladıklarını söyledi.
Yoğun ve ana arter ulaşım güzergahlarını bütünüyle yenileme çalışmalarına önem verdiklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, Oruçreis Mahallesi’ni; Ziya Gökalp, Erkilet ve şehir istikametine bağlayan Karpuzatan Caddesi’ni Fen İşleri ekipleri vasıtasıyla yenilediklerini belirtti.
Karpuzatan Caddesi’ni yenileme işine ilk olarak freze çalışmalarıyla başladıklarını hatırlatan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar," İlk etabını çalıştığımız caddenin önce 20 metre genişliğindeki bin 750 metrelik bölümünde başladık. Yaklaşık 4 bin 200 metre küp asfalt sökümü yaptık. Daha sonraki etapta 25 bin ton mekanik temel malzemesi kullandık. Yolun kaplaması için de 7 bin ton asfalt serdik. Alt yapı eksiklikleri de tamamlandı” dedi.
Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "Pastırma ve sucuk imalatçıları, Kayseri Borsası ve Mobil Kent esnafını Kuzey Çevre Yola aktaran Karpuzatan Caddesi’ni yenileme işlemleri için 2 milyon lira harcama yapmayı planlıyoruz. En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayıp Karpuzatan Caddesi’ni şehrimize yakışan, vatandaşlarımızın sağlıklı, güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat edebilecekleri bir yol haline getireceğiz" şeklinde konuştu.

 
 
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz.
2011 © Kayseri Radio Life - Kentin En Neşeli Radyosu

Kodlama : Networkbil.net