Şifremi Unuttum
  Yayin1 Yayin2 Yayin3 Yayin4
Ana Sayfa Kurumsal Haberler Programcılar Canlı İzle Ziyaretçi Defteri İletişim
Haberler
Mimarlık Fakültesi'nde Mezuniyet Sevinci
Mimarlık Fakültesi'nde Mezuniyet Sevinci ...
Haberler

Mimarlık Fakültesi'nde Mezuniyet Sevinci

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Mimarlık Fakültesi’nde mezuniyet heyecanı yaşandı.
Sabancı Kültür Sitesi’nde düzenlenen mezuniyet törenine, ERÜ Rektör Yardımcısı ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Doğan, Mimarlık Fakültesi akademisyenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından öğrencilerin hazırladığı video izletildi.
Daha sonra bir konuşma yapan ERÜ Rektör Yardımcısı ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Doğan, "Bizler kürsüye tebriklerimizi iletmek için çıkıyoruz. Bu uzun sürecin sonunda haklı emeğin karşılığı olan mezuniyet belgelerini alacak olan öğrencilerimiz de bu sevinci yaşamak üzere buraya gelmiş olan herkese teşekkür ederim. En büyük fedakarlığı ailelerimiz gösterdi. Bu kısa bir süre değil. Sadece 4 yıl değil, 16 yıllık bir emek var burada ama onlarda sizleri mahcup etmediler. Karşınıza mimarlar olarak, şehir planlamacılar olarak çıktılar. Böyle evlatlar yetiştirdiğiniz için sizi yürekten kutluyorum" ifadelerini kullandı.
Konuşmanın ardından Mimarlık Bölümü ve Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nü derece ile bitiren öğrencilere ödülleri verildi. Düzenlenen tören, öğrencileri kep atması ile sona erdi.

 
 
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz.
2011 © Kayseri Radio Life - Kentin En Neşeli Radyosu

Kodlama : Networkbil.net