Şifremi Unuttum
  Yayin1 Yayin2 Yayin3 Yayin4
Ana Sayfa Kurumsal Haberler Programcılar Canlı İzle Ziyaretçi Defteri İletişim
Haberler
Emir Sultan Camii İbadete Açıldı
Emir Sultan Camii İbadete Açıldı ...
Haberler

Emir Sultan Camii İbadete Açıldı

Melikgazi Belediyesi tarafından çalışmalarına başlanılan ve aslına uygun olarak restore edilen Emir Sultan Camii Cuma namazı ile birlikte yeniden ibadete açıldı.
Restorasyon çalışmalarının tamamlanması ile ilgili olarak düzenlenen programa Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, İlçe Müftüsü Musa Dolar mahalle muhtarları, daire müdürleri ve çok sayıda cami cemaati katıldı.
Okunan Mevlüt ve ilçe Müftüsü Musa Dolar tarafından verilen vaazın ardından kılınan Cuma Namazı sonrasında Melikgazi Belediyesi’nin ikramı olarak hurma dağıtımında bulunuldu.
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Belediyecilik anlayışı içerisinde her alanda biz varız felsefesini yürüten bir uygulama yapmaktayız. 2015 yılında tarihi mekânların ve eserlerin yenilenmesi, onarımı ve günümüz hizmetinle sunulmasına ağırlık verilmesi yönünde planlama yaptık. Bu kapsamda Emir Sultan Camii’ni onardık ve aslına uygun olarak tekrar hizmete açtık. Bu gün onarım sonrası ilk namazı hemşerilerimiz ile eda ettik. Her şeyden önce restorasyon çalışmaları sırasında kapalı olduğu sürece mağdur ettiğimiz esnaflarımıza anlayışlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Emir Sultan Camii’ni söz verdiğimiz gibi Ramazan Ayı’nda mescidimizi hazır hale getirdik. ‘İnsanı yaşat ki, devlet yaşatsın’ felsefesini önemsiyoruz. Çünkü biz insanlara hizmet etmenin sevdalısıyız”
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri ilinin aynı zamanda bir turizm ve kültür şehri olduğunu bu avantajı hem sosyal hayata hem de ekonomiye kazandırmak istediklerini sözlerine ekledi.

 
 
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz.
2011 © Kayseri Radio Life - Kentin En Neşeli Radyosu

Kodlama : Networkbil.net