Şifremi Unuttum
  Yayin1 Yayin2 Yayin3 Yayin4
Ana Sayfa Kurumsal Haberler Programcılar Canlı İzle Ziyaretçi Defteri İletişim
Haberler
Köşk Mahallesine Çok Amaçlı Ve Büyük Öyçekli Park Yapımı
Köşk Mahallesine Çok Amaçlı Ve Büyük Öyçekli Park Yapımı ...
Haberler

Köşk Mahallesine Çok Amaçlı Ve Büyük Öyçekli Park Yapımı

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, 512 park alanı ile ilçenin her yerinde her yaş grubuna hitap eden parklar ile toplumun sosyal yaşamına renk katıldığını ve şimdi de Kayseri’de bir ilk’i daha gerçekleştirerek kaykay parkı inşa ettiklerini söyledi.
Köşk Mahallesinde 8000 m² alanı ile yeni bir park inşa…
Kayserili gençlere kaykay parkı için mahalle toplantılarında söz verildiğini hatırlatan Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç “Köşk Mahallesinde 8000 m2 alanı ile yeni bir park inşa ediyoruz. Çok amaçlı ve büyük ölçekli bu parkımız ile her yaş gurubuna hitap eden ve dede ile torunların aynı mekânda zaman geçirebileceği imkânlar tanıyoruz. Köşk mahallesi Üniversite yolu üzerinde yapımı devam eden parkımızda futbol sahası, çocuk oyun alanı ve oyun grupları, aletli kondisyon alanı ve yürüyüş ile koşu yolları, 8 kamelya, oturma bankları, fıskiyeli havuz ve 311 m² alanı kaykay pist bulunmaktadır. Bu yıl işe başlanılan parkımız Ekim ayı sonunda tamamlanarak hizmete sunulacaktır“ dedi.
Yaklaşık her mahalleye 6 park
İlçe sınırları içerisinde 81 mahalle bulunduğunu ve yaklaşık her mahalleye 6 park düştüğünü yani Melikgazi ilçesinin adeta parklar şehri olduğunu ifade eden Dr.Memduh Büyükkılıç, 1000 m2 altındaki alanları park olarak kabul etmediklerini ve parkların çok amaçlı ve bakımlı olduğunu sözlerine ekledi.

 
 
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz.
2011 © Kayseri Radio Life - Kentin En Neşeli Radyosu

Kodlama : Networkbil.net