Şifremi Unuttum
  Yayin1 Yayin2 Yayin3 Yayin4
Ana Sayfa Kurumsal Haberler Programcılar Canlı İzle Ziyaretçi Defteri İletişim
Haberler
Temiz Güvenli Ve Yeşillikler İçindeki Parklar Çocukları Bekliyor
Temiz Güvenli Ve Yeşillikler İçindeki Parklar Çocukları Bekliyor ...
Haberler

Temiz Güvenli Ve Yeşillikler İçindeki Parklar Çocukları Bekliyor

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bugün ilçede okulların tatil olması ile birlikte yaklaşık 120 bin öğrencinin tatile başladığını ve belediye olarak çocuklara tahsisli parkların hazır hale getirildiğini söyledi.
Melikgazi ilçe sınırları içerisinde 550 ayrı park bulunduğunu, bu parklardan 220’sinin çok amaçlı ve büyük ölçekli olduğunu ancak her parkta çocuk oyun alanı ve grubunun bulunduğunu belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, parklarda ayrıca basketbol, voleybol ve tenis sahaları bulunduğunu, yürüyüş ve bisiklet yollarının yer aldığını kaydetti. Parklarda çocukların daha güvenli ve sağlıklı alanlarda oyun oynamalarına imkan tanımak için 150 parkın oyun alanı zemininin tartan veya sentetik çim olarak düzenlendiğini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu;
“Eğitime yaz tatili gelmeden önce belediye olarak ilçe sınırları içerisinde yer alan parklarda bakım ve onarım gerçekleştirdik. Çocuk oyun aletlerinin bakımını yaptık veya yenileri ile değiştirdik. Spor alanlarında bakım yaptık. Tüm bu çalışmaları çocukların rahat, temiz, güvenli ve yeşillikler içinde rahatça oyun oynayabilmeleri için yaptık. 550 parkımız çocuklarımızın hizmetindedir. Daha doğrusu 550 parkımızı çocuklarımıza emanet ettik. Gönüllerince eğlensinler ve oynasınlar. Anne ve babaların da gönülleri rahat olsun.”

 
 
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz.
2011 © Kayseri Radio Life - Kentin En Neşeli Radyosu

Kodlama : Networkbil.net