Şifremi Unuttum
  Yayin1 Yayin2 Yayin3 Yayin4
Ana Sayfa Kurumsal Haberler Programcılar Canlı İzle Ziyaretçi Defteri İletişim
Haberler
100 Bin Kişiye Hitap Edecek Semt Polikliniği İçin İlk Adım Atıldı
100 Bin Kişiye Hitap Edecek Semt Polikliniği İçin İlk Adım Atıldı ...
Haberler

100 Bin Kişiye Hitap Edecek Semt Polikliniği İçin İlk Adım Atıldı

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Meclisi olarak, bugün yapılan Haziran ayı 2. oturumunda Mimarsinan Behçelievler Mahallesi’nde mülkiyeti belediyemize ait olan alanda semt polikliniği yapılması konusunda meclis üyelerince oy birliği ile karar alındığını söyledi.
Toki, İldem, Beyazşehir, Serkent ve Koramaz Vadisi olarak bilinen Gesi, Gürpınar, Bürüngüz, Ağırnas, Turan, Subaşı Mahallelerini içine alan yaklaşık 100 bin nüfusu bünyesinde barındıran bölgede halkın yoğun taleplerini karşılamak adına semt polikliniği yapma kararı aldıklarını belirten Başkan Büyükkılıç, “Sağlıkta eğitimde sporda kültür ve sanatta kısacası her alanda Melikgazi referans hizmetleri ile ön plana çıkmaya devam ediyor. Daha önce Danışmentgazi ve Mimarsinan Şirintepe Mahallelerinde Aile Sağlığı Merkezi ve 112 acil istasyonu yaparak sağlık bakanlığına teslim ettik ve şu anda vatandaşlarımıza bu tesislerimiz hizmet vermektedir.Göreve geldiğimiz ilk günden beri önemsediğimiz hizmeti ayağa götürme ve sorunları yerinde çözme anlayışı ile hareket ediyoruz.İçerinde en az 10 uzman hekimin görev yapacağı Semt polikliniğini en kısa sürede yaparak,sağlık alanında yaptığımız hizmetlere bir yenisini daha ekleyeceğiz”dedi.
Yapılacak semt polikliniğinin Sağlık Bakanlığı’ndan alınan olur ile Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 10 yıllığına tahsis edileceğini ifade eden Başkan Büyükkılıç,Semt Polikliniği ile ilgili olarak 05 Haziran 2015 Cuma Günü Saat 10:30 da Valilik makamında protokol imzalayarak, bir an önce çalışmalara başlayacaklarını sözlerine ekledi.

 
 
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz.
2011 © Kayseri Radio Life - Kentin En Neşeli Radyosu

Kodlama : Networkbil.net