Şifremi Unuttum
  Yayin1 Yayin2 Yayin3 Yayin4
Ana Sayfa Kurumsal Haberler Programcılar Canlı İzle Ziyaretçi Defteri İletişim
Haberler
19 MAYıs'ta Atlı Cirit Gösterisi Yapıldı
19 MAYıs'ta Atlı Cirit Gösterisi Yapıldı ...
Haberler

19 MAYıs'ta Atlı Cirit Gösterisi Yapıldı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında Develi’de Sultan Sazlığı Sindelhöyük Atlı Spor Kulübü ciritçileri cirit gösterisi yaptı.
Atlı cirit gösterisini Develi Kaymakamı Enver Ünlü, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar,Develi Milli Eğitim Müdürü Ali Arslan,Develi İlçe Spor Müdürü Mete Halıcı,Sultan Sazlığı Sindelhöyük Atlı Spor Kulübü Başkanı Mahmut Kılınç ve bir çok vatandaş katıldı. Atlı Spor Kulübü ciritcilerinin yaptığı hareketler izleyicilerden sık sık alkış aldı. 12 yaşındaki ciritçi Zuhal at biniciliğiyle herkesi kendisine hayran bıraktı. Atlı cirit gösterisinden sonra Develi Kaymakamı Enver Ünlü, Develi İlçe Spor Müdürü Mete Halıcı ve bir çok protokol üyesi at biniciliği yaptı.
Develi Kaymakamı Enver Ünlü, "19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramında Sultan Sazlığı Sindelhöyük Atlı Spor Kulübü ciritcileri atlı cirit gösterisi yaparak renk kattı bütün ciritcilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi
Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, "19 Mayıs etkinlikleri kapsamında atlı spor kulübü ciritcilerinin yapmış olduğu cirit gösterisi programa renk kattı kendi yöre insanımızın bu tür etkinliklere katılması bizi mutlu etti emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

 
 
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz.
2011 © Kayseri Radio Life - Kentin En Neşeli Radyosu

Kodlama : Networkbil.net