Şifremi Unuttum
  Yayin1 Yayin2 Yayin3 Yayin4
Ana Sayfa Kurumsal Haberler Programcılar Canlı İzle Ziyaretçi Defteri İletişim
Haberler
Ünlü Sanatçı Gökçe'den Öğrencilere Konser
Ünlü Sanatçı Gökçe'den Öğrencilere Konser ...
Haberler

Ünlü Sanatçı Gökçe'den Öğrencilere Konser

Kayseri Valiliği ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ’Tam Öğrenme Şenliği’ düzenlendi. Düzenlenen programda ünlü pop sanatçısı Gökçe öğrencilere konser verdi.
Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen programa, Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. Programda açılış konuşması yapan İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, "Yaklaşık 14 ortaokulumuzda ve 4 tane lisemizde 10 bin 400 öğrenci ile birlikte yürütmüş olduğumuz bir proje için buradayız. Biz bu proje sayesinde yaptığımız değerlendirme sınavlarında başarıyı bilimsel açıdan görmekteyiz. Eğer biz bu projenin tamamını Kayseri’de gerçekleştirebilirsek ve bunu kararlılıkla yürütebilirsek Kayseri her alanda ilk 3’e girecek bir ilimiz olacaktır. Kayseri’de bunun için 16 bin 400 öğretmen arkadaşımız ile var gücümüzle çalışıyoruz. Bunun ilk temellerini de bu sene atmış bulunuyoruz. İnşallah bizlere emanet edilen gözümüzün nuru öğrencilerimize bu projenin hayırlar getirmesini diliyorum" diye konuştu.
Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı ise, "Ciddi sonuçlar elde edilen bir projenin tanıtımı için burada olmaktan dolayı mutluyum. Bu proje ile derslerde büyük başarılara imza atılmış. Bu projenin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.
Yapılan konuşmaların ardından ünlü pop sanatçısı Gökçe öğrencilere konser verdi. Gökçe verdiği konserde birbirinden güzel parçaları seslendirdi.

 
 
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz.
2011 © Kayseri Radio Life - Kentin En Neşeli Radyosu

Kodlama : Networkbil.net