Şifremi Unuttum
  Yayin1 Yayin2 Yayin3 Yayin4
Ana Sayfa Kurumsal Haberler Programcılar Canlı İzle Ziyaretçi Defteri İletişim
Haberler
11-12-13 Greko-Romen Güreş Türkiye Şampiyonası Başladı
11-12-13 Greko-Romen Güreş Türkiye Şampiyonası Başladı ...
Haberler

11-12-13 Greko-Romen Güreş Türkiye Şampiyonası Başladı

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığı’nın 2015 yılı faaliyet programında yer alan ve Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliği yaptığı 11-12 ve 13 Yaş Minik Erkekler Güreş Greko-Romen Türkiye Şampiyonası başladı.
Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen şampiyonaya 72 ilde bin 150 minik güreşçi katıldı. Şampiyonaya, bugün gerçekleşen müsabakalarla start verildi. 4 gün sürecek şampiyonada ilk iki gün müsabakalarının tamamlanmasıyla tekrar yapılacak olan bir teknik toplantının ardından 25 - 26 Nisan’da müsabakalar devam edecek.
Şampiyona hakkında bilgiler veren Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, "Kayseri, Kültür ve Kayak şehri olmasının yanında aynı zamanda bir spor şehridir. Ve bunu yapmış olduğumuz müsabakalarla da bunları göstermeye çalışıyoruz. Şuan da, 11 - 12 - 13 Yaş Gurubu Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası Türkiye’de yapılıyor. Çok güzel bir katılım var. Bu da bizi mutlu ediyor. Hem sportif olarak tesis bazında yeterli olmamız, hem de bu spor dalının ilimize gelmesi ve yapacağı katma değer şehrimize katkı sağlayacaktır. Genç sporcularımız geleceğimizin teminatıdır. Bunları en iyi şekilde yetiştirmek bizlerin görevidir. Bu sporcularımız burada hem antrenman yapıyor. Dereceye giren sporcularımız ülkemizi uluslarası arena da temsile edecektir"dedi.
Şampiyonaya moderatörlük yapan Kayseri Güreş İl Federasyonu Başkanı Naci Doğan da, "Güreş Türkiye Minik Erkekler 11-12-13 yaş Grekoremen Güreş Türkiye Şampiyonasını bugün başlattık. Çok yoğun bir katılım var. Herhalde Cumhuriyet tarihinin en fazla katılımlarından birini yaşıyoruz. Bin 150 sporcu 72 il şu anda müsabakalara devam ediyorlar. Tabi böyle bir organizasyonu Kayseri gibi büyük bir il kaldırabilirdi" diye konuştu.

 
 
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz.
2011 © Kayseri Radio Life - Kentin En Neşeli Radyosu

Kodlama : Networkbil.net