Şifremi Unuttum
  Yayin1 Yayin2 Yayin3 Yayin4
Ana Sayfa Kurumsal Haberler Programcılar Canlı İzle Ziyaretçi Defteri İletişim
Haberler
Bünyan'da Dev Hizmetler Halk İle Buluşuyor
Bünyan'da Dev Hizmetler Halk İle Buluşuyor ...
Haberler

Bünyan'da Dev Hizmetler Halk İle Buluşuyor

Bünyan Belediyesi değişim ve dönüşüm atağına devam ediyor. Kısa süre önce yapımına başlanan Camicedid Mahallesi Baha Turan parkı açıldı.
Bünyan Belediyesi tarafından kısa süre önce yapımına başlanan Baha Turan Parkı modern bir park haline getirilerek hizmete açıldı. Özellikle mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği parkın açılışına Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Belediye Meclis üyeleri, Eski Belediye Başkanlarından Baha Turan’ın yakınları, belediye çalışanları ve çok sayıda Bünyanlı katıldı.
Baha Turan Parkı açılış töreninde yaptığı konuşmasında Bünyan’da değişim ve dönüşümün hızla devam ettiğine dikkat çeken Başkan Şinasi Gülcüoğlu; artık alacaklılarıyla köşe kapmaca oynayan bir belediye olmadığını büyüyen Türkiye’den hak ettiği payı alan, her geçen gün büyüyen ve kendisini yenileyen bir Bünyan Belediyesi olduğunu söyledi.
Başkan Şinasi Gülcüoğlu, "Şükürler olsun ki kısa bir sürede belediyenin sırtında bir kambur gibi duran borçları temizledik ve temizlemeye devam ediyoruz. Hiçbir zaman mağdur edebiyatı yapmadık ilçemizin ve hemşehrilerimizin hak ettiği hizmete kavuşması için çalıştık, çalışıyoruz. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz bu parkımız daha önce adete bir mezbelelikti. İçerisinde bir kaydırak ve bir salıncak olan atıl bir arazi görünümündeki bu alanda yaptığımız çevre düzenlemesi ile modern bir park alanını Camicedid Mahallesi sakinlerinin hizmetine sunduk" dedi.
Yeni hizmetlerin ve açılışların müjdesini veren Başkan Şinasi Gülcüoğlu, "Yaptığımız girişimlerle doğal gaz yatırım planını bir yıl öne almaya başardık. İnşallah bu yıl alt yapısını tamamladıktan sonra 2016 yılı içinde gaz verilmesi planlanıyor. Alt ve üstyapıda değişim hızla devam ederken İnşallah önümüzdeki hafta ilçemiz için birçok ilki içinde barındıran çocuk parkımız ve spor kompleksimizin açılışını gerçekleştireceğiz. İlçemize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.
Baha Turan’ın yakınları ve mahalle sakinleri ise Başkan Şinasi Gülcüoğlu’na yapılan bu güzel hizmetten dolayı teşekkürlerini iletirken, Camicedid mahallesinin daha önce böyle bir hizmet görmediklerini parklarına gözleri gibi bakacaklarını söyledi.
Konuşmaların ardından Baha Turan Parkı yapılan dualarla kurdelesi kesilerek Bünyanlıların hizmetine sunuldu.

 
 
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz.
2011 © Kayseri Radio Life - Kentin En Neşeli Radyosu

Kodlama : Networkbil.net