Şifremi Unuttum
  Yayin1 Yayin2 Yayin3 Yayin4
Ana Sayfa Kurumsal Haberler Programcılar Canlı İzle Ziyaretçi Defteri İletişim
Haberler
Trafikte Bilinçlendirme Eğitimleri ...
Trafikte Bilinçlendirme Eğitimleri ... ...
Haberler

Kayseri İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular’ın kentte göreve başladıktan sonra güvenli bir trafik ortamı oluşturması amacıyla, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlilerine, trafikte bulunan yol kullanıcılarının eğitimine ağırlık verildi.
İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular’ın talimatıyla yapılan çalışmalar kapsamında; Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü sorumluluk bölgesi dahilindeki, ana arterler üzerinde bulunan trafik yoğunluğu bakımından önem arz eden kavşaklarda trafik ekipleri görevlendirilerek kavşaklarda kırmızı ışıkta bekleme yapan araç sürücüsü ve yolcularından emniyet kemeri takmayanlar emniyet kemerlerini takmaları konusunda bilgilendirilmektedir. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın verdiği destekle hazırlanan Emniyet Kemeri Simülasyon aracıyla emniyet kemeri kullanımının artırılmasına yönelik eğitim çalışmaları yapılmaktadır. Yol kullanıcılarında trafik bilincini geliştirmek amacıyla başta ana okulları ile ilk ve orta dereceli okullar olmak üzere çeşitli kamu kurumları ve özel işletmelerin personeline yönelik trafik konulu konferans, seminer gibi eğitim faaliyetleri yapılmaktadır.
Okulların tatile girmesiyle camilerde başlayan yaz dönemi Kur’an Kurslarına katılan öğrencilere yönelik, trafik bilincinin artırılması amacıyla İl Müftülüğü ile ortaklaşa program hazırlanmış ve Kayseri İl merkezi başta olmak üzere Bünyan, Develi ve Felahiye ilçelerinde 20 Haziran 2015 günü eğitimlere başlanmıştır. Kur’an kurslarına katılan öğrencilere yönelik yapılan eğitimlere de devam edilmektedir.

 
 
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz.
2011 © Kayseri Radio Life - Kentin En Neşeli Radyosu

Kodlama : Networkbil.net