Şifremi Unuttum
  Yayin1 Yayin2 Yayin3 Yayin4
Ana Sayfa Kurumsal Haberler Programcılar Canlı İzle Ziyaretçi Defteri İletişim
Haberler
Kocasinan Belediyesi Başarılı Öğrencileri Avrupa'ya Uçurdu
Kocasinan Belediyesi Başarılı Öğrencileri Avrupa'ya Uçurdu ...
Haberler

Kocasinan Belediyesi Başarılı Öğrencileri Avrupa'ya Uçurdu

Kocasinan Belediyesi tarafından düzenlenen, ’Yurtdışı Bilim Müzesi Gezisine’ katılmaya hak kazanan öğrenciler Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ile birlikte Avrupa’ya uçtu.
Kocasinan Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte, Kocasinan ilçesinde okullarında derece yapan öğrenciler yurtdışı bilim müzesi gezisi için Erkilet Havalimanı’nda hazır bulundu. Havalimanında konuşma yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Öncelikle bugünkü çıkacağımız yolculuğun hayırlı olmasını diliyorum. Öğrencilerimizle burada sohbet ederken bekledikleri bölümleri kazandıklarını öğrendim. Bu da beni çok mutlu etti. İnşallah mutluluk içerisinde okuyacakları, kendilerine, ailelerine vatana millete faydalı hizmetler verecek bölümleri kazanmışlardır ve iyi bir eğitim alacaklardır. Kardeşlerimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum. Bugün burada Kocasinan Belediyesi olarak organizasyonunu yapmış olduğumuz yurtdışı bilim müzeleri gezisi başarılı öğrenci kardeşlerimizle birlikte bu programda bir aradayız. Çalışmayı, üretmeyi disiplin haline getiren bu çalışmanın neticesinde de başarı elde etmeyi bilmiş olan bu değerli öğrencilerimizle birlikte yurtdışı gezisine çıkacağız” diye konuştu.
Çolakbayrakdar, “Bizim Kocasinan Belediyesi olarak buradaki amacımız bu başarı ve çalışmayı ödüllendirmek. İnşallah gelecek sene için arkadaşlarımızla bu organizasyon içinde yer almak için tatlı bir rekabet oluşur diye düşünüyorum. Diğer yandan gençlerimiz yurtdışına gittikleri zaman farklı kültürleri, farklı tarihleri orada tanıyor hale gelecekler. Bu arkadaşlarımız biliyoruz ki gelecekte Türkiye’nin yöneticileri, mühendisleri, doktorları bu arkadaşlarımızın arasından çıkacak. Kocasinan Belediyesi olarak insanı hedef alan bir belediyecilik anlayışımız var. Buradaki yapılan çalışmalarda hedefini insan alan çalışmaların içerisinde tabi ki gençlerimize yapılan yatırım geleceğin mimarları sizler olduğunuza göre sizlere yapılan yatırım şüphesiz ki karşılıksız değil. Bu vesile ile yolculuğunuzun hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet doğan ise, “Başarılı arkadaşları burada görmek çok hoşuma gitti. Hepinizi tebrik ediyorum. Burada Kocasinan Belediyemizi de tebrik etmek istiyorum. Bu şekilde öğrencileri teşvik etmesi gayet güzel. Özellikle yurtdışına gidiyor olmanız size özgüveninizin artması açısından iyi olacaktır. Bu açıdan sizlere hayırlı yolculuklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 
 
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz.
2011 © Kayseri Radio Life - Kentin En Neşeli Radyosu

Kodlama : Networkbil.net