Şifremi Unuttum
  Yayin1 Yayin2 Yayin3 Yayin4
Ana Sayfa Kurumsal Haberler Programcılar Canlı İzle Ziyaretçi Defteri İletişim
Haberler
Müftülükten Uyutan Devir-Teslim Töreni
Müftülükten Uyutan Devir-Teslim Töreni ...
Haberler

Müftülükten Uyutan Devir-Teslim Töreni

Ali Maraşlıgil’in emekliye ayrılması ve Kayseri İl Müftülüğü’ne Doç. Dr. Şahin Güven’in atanması sonrasında Kongre Merkezi’nde düzenlenen ve yaklaşık iki saat süren devir-teslim töreninde personelin bir kısmı uyurken, bir kısmı da cep telefonları ile uğraştı.
Eski İl Müftüsü Ali Maraşlıgil’in Nisan ayında emekli olması ile Müftü Vekili olarak Galip Koçer görev yaptı. 4 ay sonra ise Kayseri İl Müftülüğü’ne Doç. Dr. Şahin Güven atandı. İl Müftülüğü tarafından bu gün Kadir Has Kongre Merkezi’nde din görevlileri ve müftülük personelinin katılımıyla devir-teslim töreni düzenlendi. Saat 14.30’da başlaması gereken tören saat 15.00’da başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Kur’an-ı Kerim okundu.
Törende ilk konuşmayı İl Müftü Vekili Galip Koçer yaptı. Ardından kürsüye emekli olan Ali Maraşlıgil çıktı. Konuşmaların gittikçe uzaması sonrasında törene katılanların bazıları uyurken, bazılarının ise cep telefonları ile uğraşması dikkat çekti.
Ali Maraşlıgil’in konuşmasından sonra yeni Müftü Doç.Dr. Şahin Güven konuşma yaptı. Konuşmaların ardından devir teslim töreni, ardından da tanışma programı düzenlendi.

 
 
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz.
2011 © Kayseri Radio Life - Kentin En Neşeli Radyosu

Kodlama : Networkbil.net