Şifremi Unuttum
  Yayin1 Yayin2 Yayin3 Yayin4
Ana Sayfa Kurumsal Haberler Programcılar Canlı İzle Ziyaretçi Defteri İletişim
Haberler
Eğitim Ve Araştırma Hastanesini Yasa Boğan Ölüm
Eğitim Ve Araştırma Hastanesini Yasa Boğan Ölüm ...
Haberler

Eğitim Ve Araştırma Hastanesini Yasa Boğan Ölüm

Bir süredir tedavi gördüğü hastalığa yenik düşen Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Beyin Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Oğuz Erdoğan için çalıştığı hastane önünde tören düzenlendi. Törende, Erdoğan’ın mesai arkadaşları gözyaşlarına hakim olamadı.
Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Beyin Cerrahi Uzmanı 62 yaşındaki Op. Dr. Oğuz Erdoğan, kan kanserine yenik düştü. Başhekim yardımcısı Erdoğan için, cenaze namazı öncesinde Eğitim ve Araştırma Hastanesi 10. Blok önünde bir tören düzenlendi. Törene, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Prof. Dr. Ahmet Gödekmerdan, Başhekim İbrahim Özcan, merhumun yakınları ve mesai arkadaşları katıldı. Burada bir konuşma yapan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. İbrahim Özcan, "Bugün Oğuz ağabeyimizi kaybettik. Onun vesile ile burada bulunuyoruz. Bu vefat sebebiyle aslında dünden beri Oğuz ağabeyin arkadaşları, dostları ve ben hatıralarımızı tazeleme fırsatı buldum. Oğuz ağabey her zaman babacan, mesleğinde işinin ehli, hastalarımızın hak ve hukuklarını mevzuat içerisinde elinden geldiği kadar yapmaya çalışan iyi bir ağabeyimizdi" dedi.
Hayatını kaybeden Op. Dr. Oğuz Erdoğan’ın cenazesi, öğle namazına müteakip Hunat Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

 
 
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz.
2011 © Kayseri Radio Life - Kentin En Neşeli Radyosu

Kodlama : Networkbil.net