Şifremi Unuttum
  Yayin1 Yayin2 Yayin3 Yayin4
Ana Sayfa Kurumsal Haberler Programcılar Canlı İzle Ziyaretçi Defteri İletişim
Haberler
Büyükşehir Meclis Toplandı
Büyükşehir Meclis Toplandı ...
Haberler

Büyükşehir Meclis Toplandı

Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısını Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik yönetiminde yaptı. Toplantıda 91 gündem maddesi karara bağlandı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Temmuz ayı toplantısını meclis üyeleri ve Kayseri halkının Mübarek Kadir Gecesi’ni tebrik ederek açtı. Ağırlıklı olarak nazım imar plan tadilatı taleplerine ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporlarının g örüşüldüğü toplantıda ek gündem maddeleriyle birlikte 91 madde meclis üyelerince karara bağlandı.
Meclis toplantısında Mimarsinan Parkı içinde bulunan ve halen inşaatı devam eden otoparkın 2. bodrum katının kiraya verilmesi için Büyükşehir Belediyesi Encümeni’ne yetki verilmesi talebi de görüşüldü ve meclis üyelerinin oylarıyla talep doğrultusunda Encümen’e yetki verildi.
Temmuz ayı Meclis Toplantısında KASKİ Genel Müdürlüğünce yeniden düzenlenen su fiyatları da görüşüldü. Su fiyatlarında il genelinde dengenin sağlanması için yapılan düzenleme meclis üyelerince kabul edildi. Bu kararla su fiyatları, kırsal bölgelerin lehine olacak şekilde yeniden düzenlendi.

 
 
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz.
2011 © Kayseri Radio Life - Kentin En Neşeli Radyosu

Kodlama : Networkbil.net