Şifremi Unuttum
  Yayin1 Yayin2 Yayin3 Yayin4
Ana Sayfa Kurumsal Haberler Programcılar Canlı İzle Ziyaretçi Defteri İletişim
Haberler
Kocasinan Ailesi İftarda Buluştu
Kocasinan Ailesi İftarda Buluştu ...
Haberler

Kocasinan Ailesi İftarda Buluştu

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, başkanından güvenlik görevlisine kadar Kocasinan Personelinin büyük bir aile olduğunu söyledi.
Kocasinan Belediyesi çalışanlarına ve ailesine Kuşçu Marina’da bir iftar yemeği veren Başkan Ahmet Çolakbayrakdar bütün personelin tek tek masasına giderek sohbet edip minik çocukları sevdi. İftar programına Büyükşehir Belediyesi işletmeler ve İştirakler Daire Başkanı İlyas Yıldırım, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Salih Özgöncü; Başkan Yardımcıları Mustafa Haspaylan, Mehmet Everekli ile Ali Bulu ve müdürler de katıldı.
İftar sonrasında bir konuşma yapan Başkan Çolakbayrakdar, " Ramazan’ın ruhunda olan birlik ve beraberliğin; paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerini Kocasinan Ailesi olarak birlikte yaşıyoruz. Biz kocaman bir Kocasinan Ailesiyiz. Bir ailenin fertleri nasıl bir amaç uğrunda birleşiyorsa biz de hayatı kolaylaştırmak ve yaşanabilir bir şehir sunmak, Kocasinan’a, Kayseri’ye en kaliteli hizmeti vermek amacıyla elbirliğiyle, işbirliğiyle çalışıyoruz. Her birimiz işin farklı bir bölümünü yerine getiriyoruz ama vücudun organları, makinenin dişlileri gibi uyum içinde gayret gösteriyoruz" dedi.
Kocasinan Ailesi olarak hep daha kalitelisini ve daha ilerisini hedeflediklerinin altı çizen Başkan Çolakbayrakdar,"Kayseri ve Kocasinan; sürekli büyüyen, gelişen, ilerleyen ve kendini aşmaya gayret eden bir özelliğe sahiptir. Biz; Yeni Kayseri’nin Kocasinan’da kurulacağını, Kocasinan’ın Kayseri’nin yeni yüzü olacağını düşünüyoruz. Programlarımız, projelerimiz, çalışmalarımız, yaptıklarımız ve yapacaklarımız bu hedefe yöneliktir. Gayretlerimiz de bu hedefi gerçekleştirecek verimlilikte olmalıdır. Terinin son damlasına kadar emeğini ve gayretini işine harcayan siz değerli arkadaşlarıma teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum." şeklinde konuştu.
Kocasinan Belediyesi personeli de Aileleri ve çalışma arkadaşlarıyla birlikte kendilerini iftarda buluşturan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

 
 
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz.
2011 © Kayseri Radio Life - Kentin En Neşeli Radyosu

Kodlama : Networkbil.net