Şifremi Unuttum
  Yayin1 Yayin2 Yayin3 Yayin4
Ana Sayfa Kurumsal Haberler Programcılar Canlı İzle Ziyaretçi Defteri İletişim
Haberler
12 Bin İaşe Paketi Dağıtıldı
12 Bin İaşe Paketi Dağıtıldı ...
Haberler

12 Bin İaşe Paketi Dağıtıldı

Melikgazi Belediyesi olarak her Ramazan iaşe paketi hazırlayarak aşevlerinden yiyecek ve ekmek yardımı alanlar ile bakıma muhtaç yaşlılara, hiçbir geliri olmayan ailelere verdiklerini hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç “Belediye olarak iaşe dağıtımında büyük titizlik gösteriyoruz. Şehrimizi doğu ve batı olmak üzere iki ayrı bölgeye ayırdık. Ramazan Ayı’nın ilk haftasında doğu bölgesinde 6 bin adet iaşe paketini dağıttık. Geçen hafta ise batı bölgesinde 6 bin paket iaşe paketinin dağıtımı gerçekleştirdik. Melikgazi Belediyesi olarak toplam 12 bin adet iaşe paketini kişi saygınlığı korunarak ve onurları incitilmeden veren el, alan eli görmeden dağıtımı gerçekleştirildi” dedi.
12 bin adet olarak hazırlanan iaşe paketlerinin aşevlerinden dağıtımının tamamlandığını ve dağıtımın isim listesine göre yapılarak izdihama yer verilmediğini belirten Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, her yıl muhtaç ailelere verilmek üzere belediyece satın alındığını, hiçbir izdihama, kargaşaya ve insan haysiyet ve onurunu zedelemeden aşevlerinden yardım alanlara verildiğini kaydetti. İaşe paketlerini dağıtırken dağıtımın rastgele yapılmadığını ifade eden Büyükkılıç, isim listesi üzerinden dağıtım yapıldığını tekrarlayarak, bu yardımları gerçekleştirirken hayırseverleri de teşvik etmek istediklerini söyledi.
Melikgazi Belediyesi Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,, belediye olarak toplam 10 kalemden oluşan iaşe paketlerinin içerisinde, 2 kilo kesme şeker, 1 kilo çay, 1 kilo zeytin, 2 kilo fasulye, 2 kilo pirinç, 5 paket makarna, 2 kilo nohut, 2 kilo kırmızı mercimek, 850 gram kutuda salça ve 2 litre sıvı yağ bulunduğunu sözlerine ekledi.

 
 
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz.
2011 © Kayseri Radio Life - Kentin En Neşeli Radyosu

Kodlama : Networkbil.net