Şifremi Unuttum
  Yayin1 Yayin2 Yayin3 Yayin4
Ana Sayfa Kurumsal Haberler Programcılar Canlı İzle Ziyaretçi Defteri İletişim
Haberler
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar:
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar: ...
Haberler

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar:

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Nil Caddesi’nin ardından Dicle’yi de yenilemeye başladıklarını söyledi.
Kocasinan Berlediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi sınırları içinde yoğun bir yapılaşmanın devam ettiğine dikkat çekerek, “Bu gelişim nedeniyle yeni yollar açıyoruz. Bunun yanında yıpranmış, yorulmuş ve altyapısında da iyileştirmelere ihtiyaç duyan caddeleri de yeniliyoruz” dedi. Kaski ve Elektrik Şirketi gibi kurumlarla koordineli çalışmalar yürüterek altyapı hizmetlerinin de yenilendiğini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, yaşanabilir mekanlar sunmanın ve hayatı kolaylaştırmanın önemli adımlarından birinin ulaşımı rahatlatmak olduğunun altını çizdi. Çolakbayrakdar, “Yeni yol yapmak, yıprananları iyileştirmek için yoğun çalışıyoruz. Ziya Gökalp Mahallesi’nin ana arterlerinden 2 kilometre uzunluğundaki Dicle Caddesi’nin yenileme çalışmalarına başladık, 1 kilometrelik dilimini de bitirdik” diye konuştu.
Başkan Çolakbayrakdar, “Dicle Caddesi 10 metre genişliğinde olup yenileme için 3 bin 750 ton asfalt kullanacağız. Toplam 450 bin lira harcama yaparak Bayram öncesi Dicle Caddesi’ni yenilemeyi bitireceğiz. Hayırlı uğurlu olsun. Vatandaşlarımız güle güle kullansın. Allah kaza bela vermesin" dilekleriyle sözlerini noktaladı.

 
 
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz.
2011 © Kayseri Radio Life - Kentin En Neşeli Radyosu

Kodlama : Networkbil.net