Şifremi Unuttum
  Yayin1 Yayin2 Yayin3 Yayin4
Ana Sayfa Kurumsal Haberler Programcılar Canlı İzle Ziyaretçi Defteri İletişim
Haberler
Ramazanda Gıda Denetimleri Arttı
Ramazanda Gıda Denetimleri Arttı ...
Haberler

Ramazanda Gıda Denetimleri Arttı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Ramazan ayında gıda satışı yapan yerlere düzenledikleri denetimleri artırdı.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Ramazan ayının gelmesi ile beraber gıda satışı yapan yerlerin denetimine hız verdi. Oluşturulan ekipler ile, kentin farkı bölgelerinde gıda satışı yapan dükkanlara ve restoranlara giden ekipler, denetimlerini gerçekleştirdi.
Denetimler hakkında bilgiler veren Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Erkan Alkan, "Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü olarak çiftlikten sofraya kadar tüm ürünlerin aşamasında takibi ve desteklenmesini İl Müdürlüğümüz tarafından yapılmaktadır. Buradaki amaç, halkımızın sağlıklı ve güvenilir gıdaya en kolay bir şekilde ulaşmasını amaçlanmaktadır" ifadelerini kullandı.
Alkan ayrıca, "Bu itibar ile biz il müdürlüğümüz olarak tüm imkanlarımızı seferber ederek 7/24 esaslı olarak sadece mesai saatleri arasında değil, üretim ve satış yapan yerleri gıda denetimcilerimiz tarafından denetlenmektedir. Buradaki en önemli husus, en iyi denetçinin tüketici olduğudur. Tüketicilerimiz, deforme olmuş, yıpranmış ve ambalajsız ürünleri tercih etmemelidirler" diye konuştu.

 
 
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz.
2011 © Kayseri Radio Life - Kentin En Neşeli Radyosu

Kodlama : Networkbil.net