Şifremi Unuttum
  Yayin1 Yayin2 Yayin3 Yayin4
Ana Sayfa Kurumsal Haberler Programcılar Canlı İzle Ziyaretçi Defteri İletişim
Haberler
Kocasinan Yeşil Mahalle Semt Konağı'nı Tamamladı
Kocasinan Yeşil Mahalle Semt Konağı'nı Tamamladı ...
Haberler

Kocasinan Yeşil Mahalle Semt Konağı'nı Tamamladı

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gerçek mahalle kültürünün ve ruhunun yaygınlaşması amacıyla başlatılan ’Semt Konağı’ projelerinden ilk olarak Yeşil Mahalle Semt Konağı’nı tamamlayıp açılışa hazır hale getirdiklerini söyledi.
Mahallelerdeki semt konağı inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, ”Yeşil Mahalle Semt Konağı inşaatını bitirerek vatandaşımızın kullanımına hazır hale getirdik. Semt konağı mahalle sakinlerinin hayatını kolaylaştıracak, özlem duyduğu, gerçek mahalle kültürünü ve ruhunu burada yaşayıp gelecek kuşaklara aktarmasına imkan sağlayacak. Sosyal ve kültürel anlamda pek çok ihtiyacı karşılayacak" dedi.
Semt konaklarının mahalle içerisinde birlik, beraberlik, kaynaşma ve dayanışmayı artırdığı gibi komşuluk ilişkilerini de pekiştireceğinin altını çizen Başkan Çolakbayrakdar, "Semt konaklarının her türlü ihtiyacının karşılanarak, hizmet kalitesinin üst düzeyde olması için gereken donanımına özen gösterildi ve her ayrıntı düşünüldü. Semt konağında; muhtar ofisi, mescit, taziye alanı, yaşlılarımız için sosyal alanlar, çocuklar için kütüphane, okuma salonu, fatura ödeme noktaları ve bankamatikler yer alıyor. Yaşlı ve emeklilerin oturup vakit geçirebileceği, çay içebileceği fonksiyonel yaşam alanları oluşturduk. Mahalleli bir çok sosyal ve kültürel ihtiyacını tek mekanda, çağın gereklerine uygun bir şekilde karşılayabilecek. Semt konağında mahallenin gençleri kütüphanede derslerini yapabilecek. Çok amaçlı salonda ise; taziye, hanımların gündüz toplantıları, nikah ve nişan gibi faaliyetler de yapılabilecek" şeklinde bilgiler vererek sözlerini bitirdi.

 
 
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz.
2011 © Kayseri Radio Life - Kentin En Neşeli Radyosu

Kodlama : Networkbil.net