Şifremi Unuttum
  Yayin1 Yayin2 Yayin3 Yayin4
Ana Sayfa Kurumsal Haberler Programcılar Canlı İzle Ziyaretçi Defteri İletişim
Haberler
AGD'de Yaz-Et Heyecanı
AGD'de Yaz-Et Heyecanı ...
Haberler

AGD'de Yaz-Et Heyecanı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kayseri Şubesi Eğitim Komisyonu tarafından ilk ve ortaokul çocuklara yönelik yaz etkinlikleri programı düzenlenecek.
Geleneksel olarak her sene öğrencilere yazları ahlak ve maneviyat ağırlıklı eğitim veren Anadolu Gençlik Derneği, bu senede faaliyetini sürdüreceğini açıkladı. Dernek adına konuşan Kayseri şube başkanı Av. Vacit Kip, “Kayseri’deki gençlerimizin iyi yetişmesini temele alarak yapmakta olduğumuz faaliyetlerin bir yenisini daha düzenleyeceğiz. ‘Sizin en hayırlınız insanlığa faydalı olandır’ düsturuyla hareket etmeye çalışıyoruz. Okul içerisinde verilecek eğitimle ve özel öğretim alan eğitmenlerimizin eğitimiyle bu sene daha da iddialıyız. Gençlerimize kaliteli bir eğitim vermeye gayret ederiz. İnançlı kadrolarımızla bu işi en güzel şekilde tamamlamaya gayret edeceğiz" dedi.
Program ile ilgili bilgi aktaran Vacit Kip, “23 Temmuz tarihinde başlayacak olan programımız 28 Ağustos günü son bulacak. Tüm hazırlıklarımız tamam. Öğrenci kayıtlarımızın son bulması ile birlikte eğitim aşamasına geçmiş olacağız. Alanında uzman bireylerin komisyonluğunda hazırladığımız programımızı uygulamaya başlayacağız. Anadolu Gençlik Derneği Yaz-Et programlarına katılımcı gençler başta Kuran-ı Kerim olmak üzere İslam inancına teşkil eden değerlerle buluşurken, bunu yanında sosyal etkinliklerle yaz tatilini en güzel şekilde değerlendirilmiş olacaktır” ifadelerini kullandı.

 
 
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz.
2011 © Kayseri Radio Life - Kentin En Neşeli Radyosu

Kodlama : Networkbil.net