Şifremi Unuttum
  Yayin1 Yayin2 Yayin3 Yayin4
Ana Sayfa Kurumsal Haberler Programcılar Canlı İzle Ziyaretçi Defteri İletişim
Haberler
Bakan Taner Yıldız: “Bizim Çalışmamız Makam İle Sınırlıysa Bize Yazıklar Olsun”
Bakan Taner Yıldız: “Bizim Çalışmamız Makam İle Sınırlıysa Bize Yazıklar Olsun” ...
Haberler

Bakan Taner Yıldız: “Bizim Çalışmamız Makam İle Sınırlıysa Bize Yazıklar Olsun”

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından düzenlenen istişare toplantısında konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, “Bizim çalışmamız makam ile sınırlıysa bize yazıklar olsun” dedi.
Kadir Has Kongre Merkezi’nde düzenlenen toplantıya, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki ve Yaşar Karayel, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, diğer AK Parti Kayseri Milletvekili adayları ve çok sayıda partili katıldı.
Toplantıda konuşan Yıldız, “Dışarıda bize ’siz bu gücü nasıl alıyorsunuz’ diye soruyorlar. Biz bu gücü şanlı tarihimizden alıyoruz. İnancımızdan alıyoruz. Dualarımızdan alıyoruz. Birlik ve beraberliğimizin muhafaza edilmesinde gayret gösteriyoruz ama bunu anlamıyorlar ve anlamazlar da. Herhangi bir proje üretemedikleri gibi bugün boş vaatlerde bulunuyorlar. Şimdiye kadar IMF’den borç aldığı halde bile ben yüzde 100 memur maaşa zam yapacağız diyenler oldu. Üniversitelere sınavsız alacağız diyenler oldu. Burada hep beraber koşturuyoruz ve koşturmaya devam edeceğiz” dedi.
Yıldız, “Bugün biz başka düşünmediğimiz için buradayız. Bunun örneğini bir başka partide bulamazsınız. Şimdiye kadar eğer 4 kez olan darbeler bu ülkedeki iradeyi sekteye uğratmışsa bizim bunda vebalimiz vardır. Bizim gücümüzü kaybetmemizi bekliyorlar. O yüzden sen, ben dersek ve uzaklaşırsak bunun vebalini ödeyemeyiz. Bu uğurda yapmadığımız her işin başkasının ekmeğine yağ sürdüğünüzü bilin. Arkadaşlarımız bunun yalnızca parti meselesini olmadığını bilir” ifadelerini kullandı.
Bakan Yıldız, “Oynanan oyun masum bir parti işi değildir. Oynanan oyun demokraside rekabet ortamı değildir. Öyle bir noktaya gelindi ki AK Parti’ye oy verenlerin oranı öyle bir noktaya geldi ki seçmenin yarısı ‘iktidarda olmanız lazım’ dedi. Bu bayrak yere düşmez. Bu bayrak sadece elden ele gider. Biz tarihimizde sancağımızı nasıl yere düşürmediysek bu davamızı da düşürmeyiz. Çok gizli kahramanımız var. Çok mutfakta çalışan arkadaşımız var. 2015 seçimleri 17-25 Aralık üzerine gelen en önemli seçimdir. Yüzlerce işyerinin kapatıldığını ve yüzlerce insanın işsiz kaldığı dönemi bizler unutmayız. O yüzden AK Parti’nin istikrarı ile yola devam edeceğiz. Kalbimizin ve yüreğimizin hep beraber olduğunu biliyoruz. 2023 hedeflerimize de 2002’den çok daha yakınız. Bizim çalışmamız bir makam ile sınırlıysa bize yazıklar olsun. Bizler yerel seçimleri kazandık çok büyük bir kriz geçirdikten sonra. O zaman da ‘yapamazsınız’ demişlerdi. Bizler birbirimizi tamamlıyoruz” diye konuştu.

 
 
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz.
2011 © Kayseri Radio Life - Kentin En Neşeli Radyosu

Kodlama : Networkbil.net