Şifremi Unuttum
  Yayin1 Yayin2 Yayin3 Yayin4
Ana Sayfa Kurumsal Haberler Programcılar Canlı İzle Ziyaretçi Defteri İletişim
Haberler
Trafik Güvenliği Ve Eğitim Haftası Kutlandı
Trafik Güvenliği Ve Eğitim Haftası Kutlandı ...
Haberler

Trafik Güvenliği Ve Eğitim Haftası Kutlandı

1-7 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Trafik Güvenliği ve Eğitim Haftası, Kayseri’de çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Etkinlik kapsamında, kent meydanına açılan stantlar ile vatandaşlara bilgiler verildi. Etkinliğe, Vali Yardımcısı Erdoğan Aygenç, Emniyet Müdürlüğü Trafikten Sorumlu Müdür Yardımcısı Sefa Sarıkaya, polis memurları, jandarma ekipleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.
Etkinlik hakkında bilgi veren İl Emniyet Müdürlüğü Trafikten Sorumlu Müdür Yardımcısı Sefa Sarıkaya, “Trafik haftası her mayıs ayının başında kutlandığı gibi bu haftada açılışımızla beraber trafik haftasını kutladık” dedi.
Sarıkaya, "Bu tedbirler yeterli olmuyor ve bunun için denetim de gerekiyor. Yollarımız güzel araçlarımız da yeni ama insan unsurunu aşmamış lazım. Her şey insan unsurun da bitiyor. Arabayı kullanan neticede bizleriz. Hepimiz bir şekilde okul, ev ve işe giderken trafiğe çıkıyoruz. Kaldırımda yürüsek bile trafiğe çıkmış bulunuyoruz. Kayseri Emniyet Teşkilatı olarak bir yıldır vatandaşlara sabah 7.30 ve 9.30 saatleri arasında ceza yazmadan emniyet kemeri uygulaması yaptıklarını söyleyen Sarıkaya,” Vatandaşlarımızda cezalarda artış varmış gibi bir algı var fakat Kayseri Emniyet Müdürlüğü olarak cezalarımız da yüzde 40’a yakın düşüşümüz vardır. Fakat bu durum denetimlerin artmadığı anlamına gelmez. Biz daha çok eğitici faaliyetlerde bulunuyoruz. Bundan dolayı cezalarda düşüşümüz var ancak eğitici faaliyetlerle birlikte kazalarda da düşüş var" ifadelerini kullandı.

 
 
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz.
2011 © Kayseri Radio Life - Kentin En Neşeli Radyosu

Kodlama : Networkbil.net