Şifremi Unuttum
  Yayin1 Yayin2 Yayin3 Yayin4
Ana Sayfa Kurumsal Haberler Programcılar Canlı İzle Ziyaretçi Defteri İletişim
Haberler
Birimler Arası Dostluk Ve Kardeşlik Turnuvasının Şampiyonu Park Bahçeler
Birimler Arası Dostluk Ve Kardeşlik Turnuvasının Şampiyonu Park Bahçeler ...
Haberler

Birimler Arası Dostluk Ve Kardeşlik Turnuvasının Şampiyonu Park Bahçeler

Melikgazi Belediyespor Kulübü Birimler Arası Dostluk ve Kardeşlik Turnuvası oynanan final karşılaşması ile sona erdi. Turnuvanın şampiyonu Fen İşleri takımını penaltılar sonunda 7-6 mağlup eden Park Bahçeler takımı oldu. Şampiyon takıma kupasını Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç verdi.
Mart ayında başlayan ve oldukça çekişmeli ve zevkli karşılaşmalara sahne olan futbol turnuvasının bugün oynanan final karşılaşmasını Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç,Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu,Başkan yardımcıları, daire müdürleri, turnuvaya katılan diğer takımların oyuncuları izledi.
Karşılaşmanın başından sonuna kadar büyük çekişmeye sahne olan Fen İşleri Park Bahçe karşılaşmasının normal süresi 2 - 2 beraberlikle sonuçlandı.Penaltı atışları sonucunda şampiyon olan Park Bahçeler takımı oyuncuları karşılaşma sonucunda şampiyonluğu doyasıya yaşadılar.
Düzenlenen ödül töreninde, Gol kralı Fen İşlerinden 12 golle Hasan Bozdağlı, En Centilmen Takım Temizlik İşleri, turnuvada görev alan hakemler Abdulhakim Aksöz ve Mehmet Dalgalı ile Turnuva Tertip Komitesinden Başkan Yardımcısı Serdar Öztürk ve üyelere plaket ve çeşitli hediyeler verildi.
Turnuvada ikinci olan Fen İşleri’ takımının kupa ve madalyalarını Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu verdi ve bütün oyuncuları göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik etti.
Turnuvanın şampiyonu Park Bahçeler takımının şampiyonluk kupasını Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, takım kaptanı Ahmet Ulu’ya verdi. Kaptan Ahmet Ulu “Anlamlı bir hediyeyi başkanımızın elinden almaktan büyük mutluluk duyuyorum. Turnuvayı düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.
Turnuvanın asıl amacı olan dostluk, kardeşlik ve dayanışmayı her maçta olduğu gibi final maçında da görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç “Dostluk, Arkadaşlık ve centilmenlik rüzgarları düzenlenen bu turnuvada esmiştir. Arkadaşlık ve dostluk ilişkilerinin doruk noktaya çıkmıştır. Melikgazi Belediyesinin Referans Belediye olma özelliğinin en önemli halkası “mükemmel bir ekip ruhu “olmasıdır. Çalışan kardeşlerimiz hafta içerisinde yoğun mesainin stresi ve yorgunluğu bu etkinlikler sayesinde bir nebzede olsa atmaktadırlar. Önümüzdeki günlerde bu turnuvalarımız basketbol, voleybol gibi spor dallarında devam edecektir. Turnuvaya katılan, bütün takımları ve bütün oyuncuları tebrik ediyorum,emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”dedi.

 
 
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz.
2011 © Kayseri Radio Life - Kentin En Neşeli Radyosu

Kodlama : Networkbil.net